// ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο συνεργάτης σας
στις επιχειρηματικές λύσεις

Η Protogramma Informatics είναι μία από τις πιο καινοτόμες εταιρείες πληροφορικής, με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στην ανάπτυξη και υποστήριξη σύνθετων έργων πληροφορικής.

Είναι η απάντηση για επιχειρήσεις οποιουδήποτε κλάδου που αναζητούν εγκατάσταση και πλήρη υποστήριξη ERP και CRM προϊόντων όπως και σύγχρονα εργαλεία παραγωγικότητας και αυτοματοποιήσεις των επιχειρηματικών διαδικασιών τους.

Η εξειδίκευση της εταιρείας μας είναι το λογισμικό κατόπιν παραγγελίας, το οποίο υποστηρίζει τις διαδικασίες πωλήσεων και παραγωγής επιχειρήσεων των οποίων ο κλάδος είναι η παραγωγή κουφωμάτων, ρολών, σιτών, κλπ.
Η εταιρεία παραδίδει τόσο την on-premise όσο και τη λύση λογισμικού ως υπηρεσία (SaaS) για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

// Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Από το 1993

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2013 από στελέχη της Πρωτόγραμμα Πληροφορικής ΕΠΕ (από το 1993), καταξιωμένη στον τομέα της επιχειρησιακής πληροφορικής, της εγκατάστασης και της υποστήριξης των προϊόντων ERP.

Όσον αφορά την εξειδίκευση της εταιρείας, έχει αποκτήσει όλο τον κώδικα λογισμικού και τα δικαιώματά του και συνεχίζει την επιτυχημένη εργασία της με νέο διοικητικό προσωπικό, νέες τεχνολογίες και συνεργασίες στον τομέα της πληροφορικής. Τον Ιανουάριο του 2020, η εταιρεία αλλάζει νομική μορφή, αποκτώντας την επωνυμία Protogramma Informatics Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, αυξάνοντας ταυτόχρονα τα στελέχη της κατά 30%.

Η εμπειρία μας από το 2011 στο Microsoft Office 365, σε συνδυασμό πλέον με την συνεχή εκπαίδευσή των στελεχών μας στην Microsoft Power Platform (Power Apps, Power BI, Power Automate και Power Virtual Agents), μας επιτρέπει να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις συνδυάζοντας υλικά υψηλής τεχνολογίας με το κατάλληλο λογισμικό προσφέροντας ολοκληρωμένα συστήματα οργάνωσης στους πελάτες μας.

// ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Η δύναμή μας προέρχεται από τους ανθρώπους μας

Το Protogramma αναγνωρίζει την κρίσιμη σημασία του ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει τεχνογνωσία και στρέφει το επίκεντρο της προσοχής της στην επένδυση και εκπαίδευση των εργαζομένων.
Συνειδητοποιούμε ότι η τεχνολογική εξέλιξη είναι συνεχής, και γι’ αυτόν τον λόγο παρέχουμε συστηματική και εξατομικευμένη εκπαίδευση για τους εργαζομένους μας.
Μέσω του προγράμματος ανάπτυξης και της πρόσβασης σε τελευταίες τεχνολογικές πλατφόρμες, ενισχύουμε τις δεξιότητες και την εμπειρία του προσωπικού μας, επιτρέποντάς τους να είναι πάντα ενημερωμένοι και έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του γρήγορα μεταβαλλόμενου κλάδου της τεχνολογίας.
Η επένδυση στους ανθρώπους μας αποτελεί τον πυλώνα της επιτυχίας μας και εξασφαλίζει ότι παραμένουμε κορυφαίοι στον τομέα μας.

// ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Σε Ελλάδα & Κύπρο

Τα γραφεία της εταιρείας στην Ελλάδα βρίσκονται στα Πεύκα Θεσσαλονίκης και της Κύπρου στην Λεμεσό.

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην άμεση και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς κύριο μέλημά μας είναι η συνεχής εύρεση στοχευμένων λύσεων για οποιοδήποτε θέμα εμφανιστεί ή μας ζητηθεί.

Γι’ αυτό τον λόγο έχουν διαμορφωθεί δυο ολοκαίνουργιες αίθουσες για συναντήσεις (meeting room) και ανταλλαγές ιδεών (brainstorming room) μεταξύ των μελών της ομάδας μας με στόχο την συζήτηση, επίλυση και διευθέτηση όλων των θεμάτων ή ιδεών που προκύπτουν.

+
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
+
PROJECTS
+
ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ
+
ΧΡΟΝΙΑ
// ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ

Ο μόνος συνεργάτης τεχνολογίας που θα χρειαστείτε

Αναπτύσουμε και ειδικευόμαστε σε μια πλειάδα λύσεων και εφαρμογών, ώστε να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες σας.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ PROTOGRAMMA

Φτιάχνουμε τις δικές μας εφαρμογές για μια πλειάδα κλάδων. Εδώ και 30 χρόνια πελάτες μας έχουν εμπιστευτεί τα προγράμματα μας για την μηχανοργάνωση των επιχειρήσεών τους.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ERP

Η 30χρονη τεχνογνωσία μας σε εμπορικές εφαρμογές έχει βοηθήσει 100άδες εταιρείες να μηχανοργανώσουν τις διαδικασίες τους.

MOBILE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Αναπτύσσουμε εφαρμογές με mobile first λειτουργικότητα, συμβατές με όλες τις πλατφόρμες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Όποια επιλογή λύσεων λογισμικού και να έχετε κάνει, τα πιστοποιημένα μέλη της ομάδας υποστήριξής μπορούν να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις λύσεις που έχετε ανάγκη.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ MICROSOFT

Εξειδικευόμαστε στις εφαρμογές Microsoft 365, Power BI, Power Apps, Power Automate & Power Virtual Agents. Έχουμε βοηθήσει πολλούς συνεργάτες να αυτοματοποιήσουν το wrokflow τους με τα εργαλεία της Microsoft.

// ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεργαστείτε μαζί μας

Λύσεις για κάθε κλάδο

Εδώ και 30 χρόνια, πάνω από 3000 πελάτες από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους έχουν επιλέξει το Protogramma ως τον τεχνολογικό συνεργάτη τους. Επικοινωνήστε μαζί μας και δείτε γιατί είμαστε οι κατάλληλοι για εσάς και την εταιρεία σας.