// ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πιστοποιημένοι Microsoft Partners

365 // PowerApps // Azure

Εξειδικευόμαστε στις εφαρμογές Microsoft 365Power BIPower AppsPower Automate & Power Virtual Agents. Έχουμε βοηθήσει πολλούς συνεργάτες να αυτοματοποιήσουν το wrokflow τους με τα εργαλεία της Microsoft.

01
Microsoft 365

Το Microsoft 365 είναι η απόλυτη σουίτα παραγωγικότητας που δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εργάζονται πιο έξυπνα, να συνεργάζονται αβίαστα και να παραμένουν ασφαλείς. Είτε είστε μια μικρή είτε μια μεγάλη επιχείρηση, το Microsoft 365 έχει κάτι για όλους.Δείτε περισσότερα
02
Power Platform
Μια ομάδα προϊόντων από τη Microsoft για την ανάπτυξη και τη δημιουργία σύνθετων επιχειρηματικών λύσεων, την ανάλυση και τη σχεδίαση οπτικοποιήσεων δεδομένων, την αυτοματοποίηση μιας επιχειρηματικής διαδικασίας ή την κατασκευή εικονικών πρακτόρων (virtual agents) για επικοινωνία.

Δείτε περισσότερα
03
Azure
Μια υπηρεσία cloud computing για τη δημιουργία, τον έλεγχο, την ανάπτυξη και τη διαχείριση εφαρμογών και υπηρεσιών της MicrosoftAντικαθιστά τον κλασικό server και παρέχει ευέλικτες υπηρεσιες καθώς και την εξυπηρέτηση χρηστών που θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται από οπουδήποτε και οποτεδήποτεανεμπόδιστα και με ασφάλεια.

Δείτε περισσότερα
// ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεργαστείτε μαζί μας

Λύσεις για κάθε κλάδο

Εδώ και 30 χρόνια, πάνω από 3000 πελάτες από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους έχουν επιλέξει το Protogramma ως τον τεχνολογικό συνεργάτη τους. Επικοινωνήστε μαζί μας και δείτε γιατί είμαστε οι κατάλληλοι για εσάς και την εταιρεία σας. 

    ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ

    ΔΩΡΕΑΝ

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Πριν φύγετε

    Μείνετε ενημερωμένοι για κάθε τεχνολογική εξέλιξη στον χώρο της επιχειρηματικότητας