// ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ολοκληρωμένες Εφαρμογές για όλες τις επιχειρήσεις

Business Innovation Technology
Business Innovation Technology

Ανακαλύψτε από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων Pylon τις λύσεις που θα βελτιώσουν τις διαδικασίες της επιχείρησής σας. Δώστε την απαραίτητη ώθηση στην ταχύτητα, τον έλεγχο και την οργάνωση της εταιρείας σας και παρακολουθήστε τις δραστηριότητες σας από όπου κι αν βρίσκεστε

// ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Το μέλλον τώρα στα χέρια σας

Η τεχνολογική υπεροχή του PYLON είναι εμφανής από τη στιγμή της εγκατάστασης. Μία υπερσύγχρονη πλατφόρμα που αναπτύχθηκε σε Microsoft .net Framework 4.5 για μέγιστη ταχύτητασταθερότητα και ασφάλεια των δεδομένων σας.

✓ Stateless Application Server
Τα δεδομένα σας «ταξιδεύουν» με ασφάλεια και με ταχύτητα. Ακόμα και αν το δίκτυό σας προσωρινά τεθεί εκτός λειτουργίας, η αποθήκευση των δεδομένων σας θα είναι εφικτή όταν βρεθεί και πάλι online!

✓ E.R.G. (Easy Report Generator)
Δημιουργήστε τη δική σας εκτύπωση χωρίς καμία τεχνική γνώση! Oι εκτυπώσεις μπορούν επίσης να εμφανιστούν σε browser οθόνη, να εξαχθούν σε όλα τα Office formats, να επισυναφθούν σε email ή ακόμα και να ενσωματωθούν ως KPI (Key Performance Indicator) στο προσωπικό σας dashboard!

✓ Εξαιρετικό U.I.C. (User Interface Customization)
Κάθε χρήστης του PYLON μπορεί να έχει μία ξεχωριστή και απόλυτα προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης. Σχεδιάστε με ελευθερία τις οθόνες, προσθαφαιρέστε πεδία ή δικές σας διαδικασίες υπολογισμών, επαλήθευσης κλπ σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας, μέσω του Workflow Customizer.

✓ Asynchronous Processing
Μπορείτε να δουλεύετε, ενώ ταυτόχρονα το σύστημα στο παρασκήνιο υπολογίζει και ετοιμάζει αυτό που χρειάζεστε. Προγραμματίστε τον PYLON Scheduler να ετοιμάσει την εκτύπωση που επιθυμείτε το βράδυ μετά το κλείσιμο των ημερήσιων εργασιών σας και να σας τη στείλει με email!

✓ I-UI (Intuitive User Interface)
O χρόνος που απαιτείται για την εκπαίδευση των υπαλλήλων σας είναι πολύ μικρός μειώνοντας έτσι το κόστος μετάβασής τους από το προηγούμενο σύστημα.

✓ Οικείο περιβάλλον εργασίας
Είναι σχεδιασμένο ώστε να κατευθύνει «διαισθητικά» τον χρήστη, εκμεταλλευόμενο την υφιστάμενη εξοικείωσή του με το λειτουργικό σύστημα Windows ή τις εφαρμογές της σουίτας Microsoft Office.

✓ Εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης
Το software προσαρμόζεται στην επιχείρησή σας και όχι η επιχείρησή σας στο software. Προσθέτοντας νέα δεδομένα εκεί που τα χρειάζεστε, αναπτύσσετε νέους κανόνες και ελέγχους για να εξασφαλίσετε τη λήψη αποφάσεων πάνω σε αληθινά δεδομένα.

✓ Data Mining
Η ειδικά μελετημένη αρχιτεκτονική άντλησης δεδομένων στοχεύει στο να σας προσφέρει έγκυρη πληροφόρηση από προηγούμενες περιόδους με απαράμιλλη ταχύτητα και αμεσότητα,ώστε να εντοπίζετε εύκολα και απλά τα σημεία στα οποία πρέπει να επικεντρώσετε.

✓ ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Γρήγορη ολοκληρώση διαδικασιών, χωρίς αναμονές και νεκρούς χρόνους

✓ ΕΥΧΡΗΣΤΙΑ
Λειτουργικό περιβάλλον εργασίας, χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων

✓ ΕΥΕΛΙΞΙΑ
Απόλυτη προσαρμογή στις απαιτήσεις του κάθε χρήστη και της κάθε εταιρίας

Δείτε το βίντεο
// Εφαρμογές

Λύσεις για κάθε σας τεχνολογική ανάγκη

Το PYLON ERP Hybrid υποστηρίζει και απλοποιεί όλες τις λειτουργίες μιας επιχείρησης αυξάνοντας την ταχύτητα, τον έλεγχο, την οργάνωση και την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων της

Με το PYLON ERP Hybrid έχεις πρόσβαση σε όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης σου με τις τεχνολογίες Cloud & Mobile.

 • Διαχείριση χρηματοοικονομικών , πόρων και παραγωγής
 • Έλεγχος με απεικόνιση στατιστικών και βελτίωση του ROI
 • Αναγνώριση εσόδων, διαχείριση εισπράξεων, επιτάχυνση των διαδικασιών παραγγελίας και πωλήσεων
 • Παρακολούθηση όλων των τμημάτων σε πραγματικό χρόνο
 • Δυνατότητα λήψης αποφάσεων μέσω προηγμένων αναφορών
Το PYLON SHOP είναι μια εφαρμογή εντατικής λιανικής - Retail η οποία απευθύνεται σε καταστήματα λιανικής πώλησης, ώστε να καλύψει με ταχύτητα, ευελιξία και ασφάλεια τις καθημερινές τους συναλλαγές
 • Με το PYLON SHOP διαχειρίζεσαι την επιχείρησή σου απλά, γρήγορα χωρίς την πολυπλοκότητα ενός εμπορικού προγράμματος
 • Το PYLON SHOP είναι μία stand alone εγκατάσταση. Λειτουργεί με έναν υπολογιστή εργασίας χωρίς server και περεταίρω hardware απαιτήσεις
 • Το PYLON SHOP απλοποιεί τις καθημερινές εργασίες σου δίνοντας σου την δυνατότητα παρακολούθησης όλων των ενεργειών σου.
Εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης που καλύπτει όλη την γκάμα των εμπορικών επιχειρήσεων

Η Epsilon Net παρουσιάζει το PYLON Commercial Hybrid, μία εφαρμογή μηχανογράφησης νέας γενιάς που εξυπηρετεί τις διαχρονικές ανάγκες των εμπορικών επιχειρήσεων.

 • Προσαρμόζεται πάντα στις τρέχουσες ανάγκες και το μέγεθος της επιχείρησης.
 • Διαχειρίζεται σε ενιαίο περιβάλλον όλα τα κυκλώματα και υποσυστήματα που αφορούν μία σύγχρονη και αναπτυσσόμενη επιχείρηση
 • Θέτει νέα στάνταρ στο τρόπο που τα εμπορικά συστήματα θα λειτουργούν στο μέλλον
Εύκολη και γρήγορη στην εκμάθηση, λύση μηχανογράφησης για την ευρύτερη αγορά της λιανικής με την υποστήριξη της Epsilon Net

Το PYLON Retail είναι μία εφαρμογή με τεχνολογία αφής (Touch) για την ευρύτερη αγορά της λιανικής.

 • Καλύπτει με τον πλέον σύγχρονο τρόπο όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις
 • Είναι εύκολη και γρήγορη στην εκμάθηση
 • Παρέχει ταχύτητα και αξιοπιστία στην εξυπηρέτηση των πελατών σας.
Το PYLON Entry είναι μία εμπορική εφαρμογή με εξειδίκευση στις μικρές και εξελισσόμενες επιχειρήσεις
 • Καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες μηχανογράφησης με απλό, εύχρηστο και αξιόπιστο τρόπο.
 • Διαχειρίζεται όλες τις λειτουργίες που αφορούν μία σύγχρονη και αναπτυσσόμενη επιχείρηση μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας
 • Εγγυάται την ασφάλεια των δεδομένων με τον καθορισμό δικαιωμάτων πρόσβασης των χρηστών
Εφαρμογή διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου που προσαρμόζεται στις ανάγκες και το μέγεθος κάθε επιχείρησης

Το PYLON CRM Hybrid είναι ένα σύστημα διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου. H Epsilon Net ενδυναμώνει τη σχέση σας με τους πελάτες σας και εξοπλίζει το τμήμα πωλήσεών σας με ένα πανίσχυρο εργαλείο.

 • Προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και σας παρέχει ολοκληρωμένη και έξυπνη πληροφόρηση που θα αναβαθμίσει το προφίλ της επιχείρησής σας.
 • Αποκτήστε την οργάνωση και την ετοιμότητα που μέχρι σήμερα μόνο μεγάλες εταιρείες με πολυάριθμο προσωπικό μπορούσαν να επιδείξουν.
Εφαρμογή της Epsilon Net που καλύπτει όλες τις ανάγκες του κλάδου της φιλοξενίας

Το PYLON Hospitality είναι μία εφαρμογή που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας με ανάγκες διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων.

 • Καλύπτει με την ίδια ευκολία τόσο τις παραδοσιακές όσο και τις σύγχρονες απαιτήσεις μίας τουριστικής επιχείρησης.
 • Εξασφαλίζει σωστή οργάνωση και εύρυθμη λειτουργία σε (Μικρά και μεγάλα ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα δωμάτια, Camping, Κρουαζιερόπλοια)
Εφαρμογή που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης.

Το PYLON Restaurant είναι μία εξειδικευμένη εφαρμογή που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης.

 • Καλύπτει εστιατόρια, ταβέρνες, cafe bar, delivery, πολυχώρους διασκέδασης, night clubs, συνεδριακούς χώρους, αθλητικά κέντρα, κλπ.
 • Παρέχει εξελιγμένες δυνατότητες παραμετροποίησης ώστε να μπορείτε να απεικονίσετε και να διαχειριστείτε με ακρίβεια τη λειτουργία της επιχείρησής σας.
Νέο λογισμικό ασύρματης παραγγελιοληψίας της Epsilon Net κατάλληλο για εμπορικές επιχειρήσεις

Η Epsilon Net σας παρουσιάζει την εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας PYLON Sales Force Automation. Η εμπειρία και η εξειδίκευση της Epsilon Net διαμόρφωσε την εφαρμογή που προσφέρει λύσεις στις ανάγκες των επιχειρήσεων εστίασης.

Λειτουργεί Online & Offline για να μην διακόπτεται η εργασία σας, δημιουργεί τις παραγγελίες σας στο 1’,σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεστε.

Το PYLON Sales Force Automation χρησιμοποιείται από εμπορικές εταιρίες με εξωτερικούς πωλητές. Ιδανικό για όλα τα είδη επιχειρήσεων που αναζητούν εύκολη και εύχρηστη παραγγελιοληψία.

Μια εφαρμογή για όλα τα υποσυστήματα που αφορούν την Οικονομική Διεύθυνση μίας επιχείρησης

Το PYLON Accounting είναι μία λογιστική εφαρμογή νέας γενιάς που εισάγει καινοτόμες λειτουργίες και ιδέες μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον σχεδιασμένο σε τεχνολογία αιχμής.

 • Πλήρως εναρμονισμένη εφαρμογή με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (ΕΛΠ)
 • Καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών τήρησης και παρακολούθησης απλογραφικών και διπλογραφικών βιβλίων, όπως και Αναλυτικής Λογιστικής.
 • Μοναδικό προϊόν εξέλιξης στην αγορά μέσα από πολυετή εμπειρία και μελέτη των αναγκών της που μόνο η Epsilon Net μπορεί να προσφέρει.
Το απόλυτο εργαλείο Τήρησης και Ελέγχου Λογιστικών Βιβλίων για την Κύπρο

H Protogramma Informatics σε συνεργασία με την Epsilon Net προσφέρει στην κυπριακή αγορά, το καινοτόμο πρόγραμμα νέας γενιάς PYLON Accounting Cyprus, ειδικά διαμορφωμένο για τα λογιστικά και ελεγκτικά γραφεία της Κύπρου. 

 • Καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών του λογιστικού γραφείου για την τήρηση και παρακολούθηση των λογιστικών βιβλίων για κάθε μορφή επιχείρησης.
 • Φιλικό περιβάλλον σχεδιασμένο σε τεχνολογία αιχμής, προσφέρει καινοτόμες λειτουργίες και ιδέες αφήνοντας παράλληλα τεράστια περιθώρια παραμετροποίησης και προσαρμογής στις προσωπικές προτιμήσεις του χρήστη.
 • Πλήρως εναρμονισμένο με τα Κυπριακά και Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.
 • Αυτόματη και γρήγορη καταχώρηση λογιστικών άρθρων μέσω της λειτουργίας Quick Entry, χωρίς κόπο.
 • Εύκολη άντληση λογιστικών άρθρων από το ERP της επιχείρησης-πελάτη σας.
Το απόλυτο εργαλείο διαχείρισης Λογιστικών Γραφείων

Με το PYLON CRM ΛΟΓΙΣΤΩΝ διαχειρίζεσαι όλες τις λειτουργίες του λογιστικού γραφείου.

 • Ημερολόγιο Υποχρεώσεων
 • Ανάθεση Εργασιών
 • Παρακολούθηση Ροών Εργασιών
 • Μαζική Άντληση Οφειλών
 • Σύνδεση με το Tax System
Το PYLON AUTO SERVICE είναι η κάθετη λύση μηχανογράφησης για επιχειρήσεις του κλάδου επισκευής οχημάτων

Το PYLON AUTO SERVICE, είναι η απόλυτη εφαρμογή μηχανογράφησης επιχειρήσεων επισκευής οχημάτων.

 • Εκσυγχρονίζει το συνεργείο βελτιώνοντας της καθημερινές λειτουργίες του
 • Εξασφαλίζει ταχύτητα και ασφάλεια δεδομένων μέσα από το ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης
 • Αναβαθμίζει τις sales & after sales διαδικασίες δημιουργώντας νέα στάνταρ στην εξυπηρέτηση πελατών
Το PYLON AUTO & MOTO CUBE είναι η κάθετη λύση μηχανογράφησης για επιχειρήσεις του κλάδου εμπορίας ανταλλακτικών

Το PYLON AUTO & MOTO CUBE, είναι η απόλυτη εφαρμογή μηχανογράφησης επισκευαστικών επιχειρήσεων οχημάτων και πώλησης ανταλλακτικών.

 • Τερματίζει τις πολύπλοκες διαδικασίες εύρεσης ανταλακτικού.
 • Επιτυγχάνει ταχύτητα, ασφάλεια δεδομένων και εξοικονόμηση πόρων μέσα από το ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης
 • Αναβαθμίζει τις sales & after sales διαδικασίες δημιουργώντας νέα στάνταρ στην εξυπηρέτηση πελατών

Το PYLON ERP Hybrid υποστηρίζει και απλοποιεί όλες τις λειτουργίες μιας επιχείρησης αυξάνοντας την ταχύτητα, τον έλεγχο, την οργάνωση και την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων της​

Με το PYLON ERP Hybrid έχεις πρόσβαση σε όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης σου με τις τεχνολογίες Cloud & Mobile.

 • Διαχείριση χρηματοοικονομικών , πόρων και παραγωγής
 • Έλεγχος με απεικόνιση στατιστικών και βελτίωση του ROI
 • Αναγνώριση εσόδων, διαχείριση εισπράξεων, επιτάχυνση των διαδικασιών παραγγελίας και πωλήσεων
 • Παρακολούθηση όλων των τμημάτων σε πραγματικό χρόνο
 • Δυνατότητα λήψης αποφάσεων μέσω προηγμένων αναφορών

Το PYLON SHOP είναι μια εφαρμογή εντατικής λιανικής - Retail η οποία απευθύνεται σε καταστήματα λιανικής πώλησης, ώστε να καλύψει με ταχύτητα, ευελιξία και ασφάλεια τις καθημερινές τους συναλλαγές

 • Με το PYLON SHOP διαχειρίζεσαι την επιχείρησή σου απλά, γρήγορα χωρίς την πολυπλοκότητα ενός εμπορικού προγράμματος
 • Το PYLON SHOP είναι μία stand alone εγκατάσταση. Λειτουργεί με έναν υπολογιστή εργασίας χωρίς server και περεταίρω hardware απαιτήσεις
 • Το PYLON SHOP απλοποιεί τις καθημερινές εργασίες σου δίνοντας σου την δυνατότητα παρακολούθησης όλων των ενεργειών σου.

Εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης που καλύπτει όλη την γκάμα των εμπορικών επιχειρήσεων

Η Epsilon Net παρουσιάζει το PYLON Commercial Hybrid, μία εφαρμογή μηχανογράφησης νέας γενιάς που εξυπηρετεί τις διαχρονικές ανάγκες των εμπορικών επιχειρήσεων.

 • Προσαρμόζεται πάντα στις τρέχουσες ανάγκες και το μέγεθος της επιχείρησης.
 • Διαχειρίζεται σε ενιαίο περιβάλλον όλα τα κυκλώματα και υποσυστήματα που αφορούν μία σύγχρονη και αναπτυσσόμενη επιχείρηση
 • Θέτει νέα στάνταρ στο τρόπο που τα εμπορικά συστήματα θα λειτουργούν στο μέλλον

Εύκολη και γρήγορη στην εκμάθηση, λύση μηχανογράφησης για την ευρύτερη αγορά της λιανικής με την υποστήριξη της Epsilon Net

Το PYLON Retail είναι μία εφαρμογή με τεχνολογία αφής (Touch) για την ευρύτερη αγορά της λιανικής.

 • Καλύπτει με τον πλέον σύγχρονο τρόπο όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις
 • Είναι εύκολη και γρήγορη στην εκμάθηση
 • Παρέχει ταχύτητα και αξιοπιστία στην εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Το PYLON Entry είναι μία εμπορική εφαρμογή με εξειδίκευση στις μικρές και εξελισσόμενες επιχειρήσεις

 • Καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες μηχανογράφησης με απλό, εύχρηστο και αξιόπιστο τρόπο.
 • Διαχειρίζεται όλες τις λειτουργίες που αφορούν μία σύγχρονη και αναπτυσσόμενη επιχείρηση μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας
 • Εγγυάται την ασφάλεια των δεδομένων με τον καθορισμό δικαιωμάτων πρόσβασης των χρηστών

Εφαρμογή διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου που προσαρμόζεται στις ανάγκες και το μέγεθος κάθε επιχείρησης

Το PYLON CRM Hybrid είναι ένα σύστημα διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου. H Epsilon Net ενδυναμώνει τη σχέση σας με τους πελάτες σας και εξοπλίζει το τμήμα πωλήσεών σας με ένα πανίσχυρο εργαλείο.

 • Προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και σας παρέχει ολοκληρωμένη και έξυπνη πληροφόρηση που θα αναβαθμίσει το προφίλ της επιχείρησής σας.
 • Αποκτήστε την οργάνωση και την ετοιμότητα που μέχρι σήμερα μόνο μεγάλες εταιρείες με πολυάριθμο προσωπικό μπορούσαν να επιδείξουν.

Εφαρμογή της Epsilon Net που καλύπτει όλες τις ανάγκες του κλάδου της φιλοξενίας

Το PYLON Hospitality είναι μία εφαρμογή που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας με ανάγκες διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων.

 • Καλύπτει με την ίδια ευκολία τόσο τις παραδοσιακές όσο και τις σύγχρονες απαιτήσεις μίας τουριστικής επιχείρησης.
 • Εξασφαλίζει σωστή οργάνωση και εύρυθμη λειτουργία σε (Μικρά και μεγάλα ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα δωμάτια, Camping, Κρουαζιερόπλοια)

Εφαρμογή που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης.

Το PYLON Restaurant είναι μία εξειδικευμένη εφαρμογή που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης.

 • Καλύπτει εστιατόρια, ταβέρνες, cafe bar, delivery, πολυχώρους διασκέδασης, night clubs, συνεδριακούς χώρους, αθλητικά κέντρα, κλπ.
 • Παρέχει εξελιγμένες δυνατότητες παραμετροποίησης ώστε να μπορείτε να απεικονίσετε και να διαχειριστείτε με ακρίβεια τη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Νέο λογισμικό ασύρματης παραγγελιοληψίας της Epsilon Net κατάλληλο για εμπορικές επιχειρήσεις

Η Epsilon Net σας παρουσιάζει την εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας PYLON Sales Force Automation. Η εμπειρία και η εξειδίκευση της Epsilon Net διαμόρφωσε την εφαρμογή που προσφέρει λύσεις στις ανάγκες των επιχειρήσεων εστίασης. Λειτουργεί Online & Offline για να μην διακόπτεται η εργασία σας, δημιουργεί τις παραγγελίες σας στο 1’,σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεστε. Το PYLON Sales Force Automation χρησιμοποιείται από εμπορικές εταιρίες με εξωτερικούς πωλητές. Ιδανικό για όλα τα είδη επιχειρήσεων που αναζητούν εύκολη και εύχρηστη παραγγελιοληψία.

Μια εφαρμογή για όλα τα υποσυστήματα που αφορούν την Οικονομική Διεύθυνση μίας επιχείρησης

Το PYLON Accounting είναι μία λογιστική εφαρμογή νέας γενιάς που εισάγει καινοτόμες λειτουργίες και ιδέες μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον σχεδιασμένο σε τεχνολογία αιχμής.

 • Πλήρως εναρμονισμένη εφαρμογή με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (ΕΛΠ)
 • Καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών τήρησης και παρακολούθησης απλογραφικών και διπλογραφικών βιβλίων, όπως και Αναλυτικής Λογιστικής.
 • Μοναδικό προϊόν εξέλιξης στην αγορά μέσα από πολυετή εμπειρία και μελέτη των αναγκών της που μόνο η Epsilon Net μπορεί να προσφέρει.

Το απόλυτο εργαλείο Τήρησης και Ελέγχου Λογιστικών Βιβλίων για την Κύπρο

H Protogramma Informatics σε συνεργασία με την Epsilon Net προσφέρει στην κυπριακή αγορά, το καινοτόμο πρόγραμμα νέας γενιάς PYLON Accounting Cyprus, ειδικά διαμορφωμένο για τα λογιστικά και ελεγκτικά γραφεία της Κύπρου. 

 • Καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών του λογιστικού γραφείου για την τήρηση και παρακολούθηση των λογιστικών βιβλίων για κάθε μορφή επιχείρησης.
 • Φιλικό περιβάλλον σχεδιασμένο σε τεχνολογία αιχμής, προσφέρει καινοτόμες λειτουργίες και ιδέες αφήνοντας παράλληλα τεράστια περιθώρια παραμετροποίησης και προσαρμογής στις προσωπικές προτιμήσεις του χρήστη.
 • Πλήρως εναρμονισμένο με τα Κυπριακά και Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.
 • Αυτόματη και γρήγορη καταχώρηση λογιστικών άρθρων μέσω της λειτουργίας Quick Entry, χωρίς κόπο.
 • Εύκολη άντληση λογιστικών άρθρων από το ERP της επιχείρησης-πελάτη σας.

Το απόλυτο εργαλείο διαχείρισης Λογιστικών Γραφείων

Με το PYLON CRM ΛΟΓΙΣΤΩΝ διαχειρίζεσαι όλες τις λειτουργίες του λογιστικού γραφείου.

 • Ημερολόγιο Υποχρεώσεων
 • Ανάθεση Εργασιών
 • Παρακολούθηση Ροών Εργασιών
 • Μαζική Άντληση Οφειλών
 • Σύνδεση με το Tax System

Το PYLON AUTO SERVICE είναι η κάθετη λύση μηχανογράφησης για επιχειρήσεις του κλάδου επισκευής οχημάτων

Το PYLON AUTO SERVICE, είναι η απόλυτη εφαρμογή μηχανογράφησης επιχειρήσεων επισκευής οχημάτων.

 • Εκσυγχρονίζει το συνεργείο βελτιώνοντας της καθημερινές λειτουργίες του
 • Εξασφαλίζει ταχύτητα και ασφάλεια δεδομένων μέσα από το ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης
 • Αναβαθμίζει τις sales & after sales διαδικασίες δημιουργώντας νέα στάνταρ στην εξυπηρέτηση πελατών

Το PYLON AUTO & MOTO CUBE είναι η κάθετη λύση μηχανογράφησης για επιχειρήσεις του κλάδου εμπορίας ανταλλακτικών

Το PYLON AUTO & MOTO CUBE, είναι η απόλυτη εφαρμογή μηχανογράφησης επισκευαστικών επιχειρήσεων οχημάτων και πώλησης ανταλλακτικών.

 • Τερματίζει τις πολύπλοκες διαδικασίες εύρεσης ανταλακτικού.
 • Επιτυγχάνει ταχύτητα, ασφάλεια δεδομένων και εξοικονόμηση πόρων μέσα από το ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης
 • Αναβαθμίζει τις sales & after sales διαδικασίες δημιουργώντας νέα στάνταρ στην εξυπηρέτηση πελατών

// Συνδεσιμότητα

Το PYLON λειτουργεί άψογα με 4 διαφορετικούς τύπους βάσεων δεδομένων:

01
Firebird
για απόλυτη φορητότητα και ευκολία
02
Microsoft SQL Server
για ασφάλεια και υψηλή ταχύτητα
03
Oracle Database
για απεριόριστες
δυνατότητες
04
Cloud
για απόλυτη ελευθερία και μειωμένα κόστη συντήρησης
// Τρόποι Απόκτησης

On-premise // Rent // Cloud

Οι εφαρμογές PYLON διατίθενται σε κλασικό μοντέλο On Premise ή με ετήσια συνδρομή ενοικίασης (Rent), ενώ λειτουργούν και σε cloud περιβάλλον δίνοντάς σας έτσι την δυνατότητα να επιλέξετε την αρχική αξία επένδυσης ανάλογα με τις ανάγκες σας.

On-premise

Αγοράζετε την εφαρμογή PYLON και την ετήσια σύμβαση για τις νέες εκδόσεις (αναβαθμίσεις) και τις υπηρεσίες υποστήριξης. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται πλήρως στις δικές σας υποδομές.

SaaS

Συνδρομητικό μοντέλο χρήσης (Pay-As-You-Go) με το οποίο πληρώνετε μόνο την ετήσια συνδρομή. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται πλήρως στις δικές σας υποδομές.

Cloud

Απαλλαχθείτε από τα κόστη μηχανογράφησης (εγκατάσταση, συντήρηση) πληρώνοντας μόνο την ετήσια συνδρομή. Η εγκατάσταση βρίσκεται στο Microsoft Cloud. Με την αξιοπιστία του Miscrosoft Azure.

// ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζητήστε πληροφορίες

Δείτε τα οφέλη του Pylon

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε τα οφέλη χρήσης του Pylon