// ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τώρα, είστε πάντα ένα βήμα μπροστά!

Soft1 Series 6
Soft1 Series 6

Ξεχάστε το υψηλό κόστος, τις δυσνόητες μακροσκελείς αναλύσεις έργων ή τις χρονοβόρες υλοποιήσεις. Κάντε κι εσείς πράξη τον ψηφιακό μετασχηματισμό της καθημερινής σας λειτουργίας μέσα από την πραγματοποίηση μικρών, αυτόνομων και απολύτως εφικτών βημάτων, που παράγουν αξία για την επιχείρησή σας από την πρώτη κιόλας ημέρα. Υποδεχτείτε μία πραγματικά καινοτόμο πλατφόρμα λογισμικού, που συνδυάζει τη δύναμη του cloud με τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες αυτοματοποίησης διαδικασιών, επιτρέποντάς σας να κάνετε -κάθε φορά- το επόμενο βήμα για τη μετάβαση της επιχείρησής σας στη νέα ψηφιακή εποχή. Τώρα, με το Soft1 Series 6, είστε πάντα ένα βήμα μπροστά!

// Πρωτοποριακό user interface

50% πιο γρήγορο, ακόμη πιο εξατομικευμένο, 100% πιο φιλικό

Η νέα σειρά λογισμικού της SoftOne παραδίδει στο χρήστη μία πλήρως ανανεωμένη εμπειρία που φέρνει ακόμη πιο δυναμικά στο προσκήνιο την ευκολία χρήσης, την απλότητα παράθεσης δεδομένων και την ταχύτητα πρόσβασης σε εργασίες και πληροφορίες.

Προσαρμοζόμενο στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε χρήστη όπως αυτές απορρέουν από το ρόλο του, το user interface του Soft1 Series 6 ενσωματώνει ένα ανασχεδιασμένο, δυναμικό portal πληροφοριών καθώς και πλήθος βελτιώσεων που αυξάνουν την παραγωγικότητα των ανθρώπων της επιχείρησής σας, κάνοντας την καθημερινή τους εργασία πιο εύκολη κι αποδοτική.

Δείτε το βίντεο
// Enterprise Mobility

Κάθε λειτουργία, κάθε εργασία, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή

Με βασικές αρχές σχεδίασης το διαισθητικό UI, τη χρηστικότητα, αλλά και την αμεσότητα πρόσβασης στην πληροφορία, το Soft1 Series 6 ανταποκρίνεται στην απαίτηση της απρόσκοπτης απομακρυσμένης λειτουργίας… ανεξαρτήτως ρόλου, εργασίας ή συσκευής.

Η νέα έκδοση λογισμικού της SoftOne προσαρμόζεται και επεκτείνει τις δυνατότητές της σε οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή, υποστηρίζοντας κάθε λειτουργία της σύγχρονης επιχείρησης μέσα από τη βραβευμένη πλατφόρμα επιχειρησιακής φορητότητας Soft1 360, την πλήρως ανασχεδιασμένη λύση Sales Force Automation Soft1 SFA, αλλά και το Soft1 WMS Lite – μία νέα εξειδικευμένη mobile εφαρμογή που αναβαθμίζει ουσιαστικά τη διαχείριση των αποθηκευτικών χώρων και των αποθεμάτων οποιασδήποτε επιχείρησης!

// Απεριόριστες δυνατότητες διασυνδεσιμότητας & συνεργασίας

Υψηλή προστιθέμενη αξία από κάθε πληροφορία

Το Soft1 Series 6 είναι έτοιμο για την εποχή του Internet of Things (ΙοΤ). Σχεδιασμένο για να συνεργάζεται απρόσκοπτα με οποιοδήποτε τρίτο σύστημα, πλατφόρμα εφαρμογών και τραπεζικό σύστημα, το Soft1 Series 6 διευρύνει τις προοπτικές της επιχείρησής σας, βοηθώντας σας να πετυχαίνετε κάθε φορά περισσότερα.

Λειτουργώντας σαν μία πραγματική «ανοιχτή» πλατφόρμα λογισμικού, η νέα έκδοση ERP της SoftOne έχει τη δυνατότητα να γεφυρώνει με ευκολία τις διαφορές που ανακύπτουν από διαφορετικά συστήματα και τεχνολογικές πλατφόρμες, χωρίς να απαιτεί πρόσθετες, υψηλές επενδύσεις.

// Δυναμική Ευφυΐα

Νέες και αναβαθμισμένες εφαρμογές

01
Business Robotics
Business Robotics
Αυτοματοποίηση κάθε διαδικασίας, πιο εύκολα από ποτέ
02
BI Data Lake
BI Data Lake
Η πραγματική εικόνα της επιχείρησης πίσω από δεδομένα και αριθμούς
03
Digital HR
Digital HR
Μια νέα ψηφιακή εμπειρία στα χέρια κάθε
εργαζόμενου
04
FinTech 2.0
FinTech 2.0
Όλες οι τραπεζικές συναλλαγές μέσα από το λογισμικό της επιχείρησής
// myDATA & Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Έκδοση ηλεκτρονικών τιμολογίων με το πάτημα ενός κουμπιού

Οι ισχυρές δυνατότητες του Soft1 Series 6 επεκτείνονται και στο πεδίο της διασύνδεσης με τις ψηφιακές υπηρεσίες του κράτους, διευκολύνοντας την εκπλήρωση όλων των υποχρεώσεων που απορρέουν από την εφαρμογή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων. Σε real-time επικοινωνία με την ΑΑΔΕ και μέσω της εξειδικευμένης ενότητας Soft1 myDATA Live, επιτυγχάνει την έγκυρη διαβίβαση και λήψη όλων των προβλεπόμενων δεδομένων στην πλατφόρμα myDATA.

Την ίδια στιγμή, διασυνδέεται πλήρως με την υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης EINVOICING, επιτρέποντάς σας να εκδίδετε και να διαβιβάζετε πιστοποιημένα ηλεκτρονικά παραστατικά στους πελάτες σας και την ΑΑΔΕ, με ένα μόνο κλικ.

// Η επόμενη ημέρα του Cloud ERP

Ισχυρή τεχνογνωσία, πολύχρονη εμπειρία, καινοτομία

Το Soft1 Cloud ERP αποτελεί μία σύγχρονη λύση μηχανογράφησης που απλοποιεί όλες τις διαδικασίες της επιχείρησής σας. Λειτουργώντας στα υπερσύγχρονα data centers της πλατφόρμας Microsoft Windows Azure, το Soft1 Cloud ERP αξιοποιεί τις προηγμένες τεχνολογίες, προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία. Το Soft1 Cloud ERP, με ευέλικτη σχεδίαση που επιτρέπει την πλήρη προσαρμογή του στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, δίνει την δυνατότητα στους ανθρώπους σας να χρησιμοποιούν ένα πλήρως φιλικό και εύκολα επεκτάσιμο περιβάλλον εργασίας, ώστε να αξιοποιούν στο μέγιστο την λειτουργικότητά του.

Το Soft1 Cloud CRM παρέχει με τη μορφή υπηρεσίας όλα όσο χρειάζεται η επιχείρησή σας για να έρθει πιο κοντά με τους πελάτες σας. Με την λύση αυτή, ανταποκρίνεστε ταχύτερα στις ανάγκες των πελατών σας, αυξάνεται τον βαθμό της ικανοποίησής τους και ταυτόχρονα αυξάνεται τις πωλήσεις σας. Το Soft1 Cloud CRM σας δίνει όλη την απαραίτητη πληροφόρηση για την καλύτερη κατανόηση της συμπεριφοράς των πελατών σας. Οι άνθρωποί σας, με ένα τόσο σημαντικό εργαλείο στα χέρια τους, είναι ικανοί να διαχειριστούν αποδοτικότερα τις σχέσεις με τους υφιστάμενους πελάτες σας και να εκμεταλλευτούν στο μέγιστο βαθμό τις νέες ευκαιρίες πώλησης, όπου και να βρίσκονται και από οποιαδήποτε συσκευή.

Το Soft1 SFA αποτελεί μια σύγχρονη mobile λύση που αυτοματοποιεί όλες τις διαδικασίες των πωλήσεων της επιχείρησής σας, βοηθώντας σας να μην χάνετε καμία ευκαιρία πώλησης. Οι πωλητές σας έχουν την φορητή τους συσκευή, έχουν την πληροφόρηση που χρειάζονται για να πετύχουν περισσότερες πωλήσεις σε πραγματικό χρόνο εν κινήσει, μικραίνοντας τον κύκλο της πώλησης σε σημαντικά.

Η πρωτοποριακή λύση της Softone επιτρέπει την λειτουργία της επιχείρησής σας από όποιο σημείο και αν βρίσκεστε. Οι άνθρωποί σας πλέον εργάζονται και επικοινωνούν με τους συνεργάτες, πελάτες και προμηθευτές με έναν διαφορετικό και εύκολο τρόπο, με την χρήση οποιασδήποτε φορητής συσκευής. Πρόκειται για μια επέκταση της εμβέλειας του Soft1 ERP, που ενισχύει την αμεσότητα πρόσβασής σας σε δεδομένα της επιχείρησής σας. Ανάλογα με τον ρόλο του κάθε εργαζομένου, υπάρχει η δυνατότητα πλήρους προσαρμογής της εφαρμογής στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε χρήστη.

// Μοντέλα λειτουργίας ERP

On-premise // SaaS // Hosted

On-premise

Το σύστημα ERP εγκαθίσταται σε εξοπλισμό της επιχείρησης. Με το συγκεκριμένο μοντέλο, η επιχείρηση έχει την ευθύνη τόσο για την υποδομή, όσο και για τη λειτουργία, συντήρηση και διαχείριση του λογισμικού (υποστήριξη, αναβάθμιση, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας κ.λπ.)

SaaS

To ERP φιλοξενείται σε Cloud εξοπλισμό του παρόχου του λογισμικού, ο οποίος έχει και την ευθύνη λειτουργίας και υποστήριξής του. Η επιχείρηση χρησιμοποιεί το λογισμικό με τη μορφή μίας συνδρομητικής υπηρεσίας, το τίμημα της οποίας περιλαμβάνει και όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει ο πάροχος.

Hosted

Στο συγκεκριμένο μοντέλο λειτουργίας, το σύστημα ERP φιλοξενείται σε Cloud υποδομή του παρόχου, ωστόσο η επιχείρηση εξακολουθεί και φέρει τη συνολική ευθύνη για τη λειτουργία και τη διαχείριση του λογισμικού.

// Δοκιμή

Δοκιμάστε το Soft1 εντελώς Δωρεάν

Το Soft1 Series 6 είναι έτοιμο για την εποχή του Internet of Things (ΙοΤ). Σχεδιασμένο για να συνεργάζεται απρόσκοπτα με οποιοδήποτε τρίτο σύστημα, πλατφόρμα εφαρμογών και τραπεζικό σύστημα, το Soft1 Series 6 διευρύνει τις προοπτικές της επιχείρησής σας, βοηθώντας σας να πετυχαίνετε κάθε φορά περισσότερα.

Λειτουργώντας σαν μία πραγματική «ανοιχτή» πλατφόρμα λογισμικού, η νέα έκδοση ERP της SoftOne έχει τη δυνατότητα να γεφυρώνει με ευκολία τις διαφορές που ανακύπτουν από διαφορετικά συστήματα και τεχνολογικές πλατφόρμες, χωρίς να απαιτεί πρόσθετες, υψηλές επενδύσεις.

// ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζητήστε πληροφορίες

Δείτε τα οφέλη του Soft1

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε τα οφέλη χρήσης του Soft1 ERP