// ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Επαγγελματικές λύσεις για κάθε σας ανάγκη

Η 30χρονη τεχνογνωσία μας σε εμπορικές εφαρμογές έχει βοηθήσει 100άδες εταιρείες να μηχανοργανώσουν τις διαδικασίες τους.

01
SoftOne

Η νέα σειρά λογισμικού της SoftOne παραδίδει στο χρήστη μία πλήρως ανανεωμένη εμπειρία που φέρνει ακόμη πιο δυναμικά στο προσκήνιο την ευκολία χρήσης, την απλότητα παράθεσης δεδομένων και την ταχύτητα πρόσβασης σε εργασίες και πληροφορίες.


Δείτε περισσότερα
02
Epsilon Pylon

Ανακαλύψτε από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων Pylon τις λύσεις που θα βελτιώσουν τις διαδικασίες της επιχείρησής σας. Δώστε την απαραίτητη ώθηση στην ταχύτητα τον έλεγχο και την οργάνωση της εταιρείας σας και παρακολουθήστε τις δραστηριότητες σας από όπου κι αν βρίσκεστε

Δείτε περισσότερα
03
Epsilon Smart

Έξυπνη ηλεκτρονική τιμολόγηση με τη νέα Web εφαρμογή έκδοσης παραστατικών με απευθείας σύνδεση με την Α.Α.Δ.Ε. και την πλατφόρμα myDATA.


Δείτε περισσότερα
04
Pylon Accounting Cyprus

H Protogramma Informatics σε συνεργασία με την Epsilon Net προσφέρει στην κυπριακή αγορά, το καινοτόμο πρόγραμμα νέας γενιάς PYLON Accounting Cyprus, ειδικά διαμορφωμένο για τα λογιστικά και ελεγκτικά γραφεία της Κύπρου.

Δείτε περισσότερα
// ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεργαστείτε μαζί μας

Λύσεις για κάθε κλάδο

Εδώ και 30 χρόνια, πάνω από 3000 πελάτες από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους έχουν επιλέξει το Protogramma ως τον τεχνολογικό συνεργάτη τους. Επικοινωνήστε μαζί μας και δείτε γιατί είμαστε οι κατάλληλοι για εσάς και την εταιρεία σας.