// ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη

Καλήπτουμε κάθε σας ψηφιακή ανάγκη
Καλήπτουμε κάθε σας ψηφιακή ανάγκη

Όποια επιλογή λύσεων λογισμικού ή hardware και να έχετε κάνει, είτε θέλετε να αναπτύξετε τις υποδομές της επιχείρησής σας, τα πιστοποιημένα μέλη της ομάδας υποστήριξής μπορούν να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις λύσεις που έχετε ανάγκη.

01
E-Shop Connectors

Αυτοματοποιήστε τις διαδικασίες σας συνδέοντας το ERP σας με το E-Shop σας και εξοικονομείστε χρόνο και κάντε τις καθημερινές διαδικασίες απλές και εύκολες

Δείτε περισσότερα
02
ERP Online Support
Είμαστε εδώ για να ενισχύσουμε την επιχείρησή σας με κορυφαία υποστήριξη ERP, αποτελεσματική και άμεση.

Δείτε περισσότερα
03
Web Design

Κάντε το επόμενο βήμα φέρνοντας την επιχείρησή σας στον ψηφιακό κόσμο και κερδίστε πελάτες με μια εντυπωσιακή ιστοσελίδα / e-shop

Δείτε περισσότερα
04
Cloud Servers

Ανακαλύψτε τα σημαντικά πλεονεκτήματα της αξιοποίησης της τεχνολογίας cloud servers. Εξερευνήστε πώς οι λύσεις cloud μας μπορούν να μεταμορφώσουν την επιχείρησή σας και να την ανεβάσουν σε νέα ύψη.

Δείτε περισσότερα
05
Hardware & Networks

Με πολυετή εμπειρία στη μηχανογράφηση επιχειρήσεων, προτείνουμε και υλοποιούμε τις βέλτιστες και πλέον αξιόπιστες λύσεις Hardware & Network.


Δείτε περισσότερα
// ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεργαστείτε μαζί μας

Λύσεις για κάθε κλάδο

Εδώ και 30 χρόνια, πάνω από 3000 πελάτες από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους έχουν επιλέξει το Protogramma ως τον τεχνολογικό συνεργάτη τους. Επικοινωνήστε μαζί μας και δείτε γιατί είμαστε οι κατάλληλοι για εσάς και την εταιρεία σας.