// ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μετασχηματίστε το σήμερα για ένα ψηφιακό αύριο!

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι η διαδικασία με την οποία οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να βελτιώσουν την απόδοσή τους, να δημιουργήσουν νέες αξίες για τους πελάτες και να ανταποκριθούν στις αλλαγές της αγοράς.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός δεν είναι απλά η χρήση υπολογιστών και δικτύων, αλλά η εφαρμογή νέων λύσεων, όπως το cloud computing, το big data, η τεχνητή νοημοσύνη, το internet of things και άλλες, που μπορούν να μεταμορφώσουν τον τρόπο λειτουργίας και αλληλεπίδρασης με τους πόρους, τους συνεργάτες και τους πελάτες.

// Οφέλη

Σχεδιάστε το μέλλον, ψηφιακά

01. Αυξημένη αποτελεσματικότητα: Αξιοποιώντας ψηφιακά εργαλεία και αυτοματισμούς, οι επιχειρήσεις μπορούν να εξορθολογίσουν τις λειτουργίες, να μειώσουν τις μη αυτόματες διαδικασίες και να ενισχύσουν την παραγωγικότητα.

02. Βελτιωμένη εμπειρία πελάτη: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να προσφέρουν εξατομικευμένες εμπειρίες, να προβλέψουν τις ανάγκες των πελατών και να ενισχύσουν τον δεσμό τους με τους πελάτες τους.

03. Καινοτομία και ευελιξία: Η υιοθέτηση του ψηφιακού μετασχηματισμού προωθεί μια κουλτούρα καινοτομίας, επιτρέποντας ταχύτερη προσαρμογή στις αλλαγές της αγοράς και την ικανότητα αξιοποίησης νέων ευκαιριών.

// Protogramma

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς

Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες που υιοθετήσαμε τον ψηφιακό σχηματισμό και τον εφαρμόσαμε σε πελάτες μας, δίνοντας τους την υπεραξία της τεχνολογίας και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, παραμένοντας ασφαλείς.

// Εφαρμογές

Όλες σας οι διαδικασίες, εξυπνότερες

Προσφέρουμε λύσεις που κάνουν τις ERP εφαρμογές σας εξυπνότερες και απλοποιούμε διαδικασίες με έξυπνους αυτοματισμούς που γλιτώνουν χρόνο και κόπο στους χρήστες των εφαρμογών, από την τιμολόγηση, στο λογιστήριο και μέχρι την αποθήκη.

Αφήστε τα μολύβια και τα χαρτιά, και πάρτε τις σχέσεις με τους πελάτες σας στα χέρια σας από παντού. Με εφαρμογές όπως το ProtoMobile, η ομάδα πωλήσεων σας αποκτά ένα εργαλείο που την καθιστά γρηγορότερη και πιο αποτελεσματική, και προσφέρει άμεση ενημέρωση όπου και να είστε.

Ξεχάστε τα ατελείωτα φύλλα excel και λάβετε σε πραγματικό χρόνο όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της εταιρείας σας. Δείτε σε αναλυτικά γραφήματα και επεξηγηματικές αναφορές για κάθε KPI που σας ενδιαφέρει χωρίς κόπο.

Δείτε τα οφέλη της τεχνητής νοημοσύνης, με τα προϊόντα Power Platform της Microsoft. Σας βοηθάμε να δημιουργήσετε εφαρμογές που θα απλοποιήσουν τις διαδικασίες στην εταιρεία σας και ισχυρά chatbots που θα βοηθήσουν τόσο τους υπαλλήλους σας όσο και τους πελάτες σας να έχουν πρόσβαση στην πληροφορία που επιθυμούν γρήγορα και σωστά.

Η μεταφορά των εφαρμογών σας σε cloud προσφέρει ευελιξία, ασφάλεια και καινοτόμες λύσεις για τη φιλοξενία εφαρμογών και την ανάπτυξη λογισμικού.

Οι έξυπνοι connectors μας κάνουν όλες τις εφαρμογές να “μιλούν” μεταξύ τους, γλιτώνοντας σας πολύτιμο χρόνο και πόρους.

// Λύσεις

Ο συνεργάτης σας στην καινοτομία

Προσφέρουμε πλήθος λύσεων και εργαλείων που ενισχύουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό κάθε επιχείρησης. Έχουμε προτάσεις που θα μεταμορφώσουν κάθε διαδικασία της εταιρείας σας και θα σας προσφέρουν το συγκριτικό πλεονέκτημα της τεχνολογίας στον κλάδο σας.

// ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζητήστε πληροφορίες

Δείτε τα οφέλη του Ψηφιακού Μετασχηματιμού

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε τα οφέλη του Digital Transformation