// ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς

Με πολυετή εμπειρία στη μηχανογράφηση επιχειρήσεων, προτείνουμε και υλοποιούμε τις βέλτιστες και πλέον αξιόπιστες λύσεις Hardware & Network.

Στο Protogramma είμαστε περήφανοι για τις ασυναγώνιστες δυνατότητές μας στον τομέα του υλικού υπολογιστών και των λύσεων δικτύου. Με σταθερή δέσμευση στην καινοτομία και την αριστεία, παρέχουμε λύσεις τεχνολογικής αιχμής για να ανταποκριθούμε σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών αναγκών. Από την δημιουργία προσαρμοσμένων υπολογιστών υψηλής απόδοσης που να εξυπηρετούν συγκεκριμένες απαιτήσεις σας μέχρι το σχεδιασμό και την υλοποίηση ισχυρών και επεκτάσιμων δικτυακών υποδομών. Η ομάδα ειδικών μας συνδυάζει την τεχνογνωσία με τη βαθιά κατανόηση των τελευταίων εξελίξεων του κλάδου για να διασφαλίσει ότι το πληροφοριακό σας περιβάλλον σας είναι αποτελεσματικό, αξιόπιστο και ασφαλές. Με το Protogramma είστε σίγουροι ότι οι ανάγκες υλικού και δικτύου της επιχείρησής σας βρίσκονται στα χέρια αφοσιωμένων επαγγελματιών που είναι παθιασμένοι με την παροχή εξαιρετικών λύσεων για την ενίσχυση της επιχείρησής σας.

// Δίκτυα & Ασφάλεια

Απρόσκοπτη συνδεσιμότητα

Μετά από ενδελεχή μελέτη, αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και υλοποίηση του εταιρικού σας δικτύου. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε την κορυφαία τεχνολογία σε συνδυασμό με εξειδικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας. Προτείνουμε τις βέλτιστες λύσεις τόσο σε Servers και δικτύωση, όσο και στην μετέπειτα ασφάλεια των δεδομένων σας με εφαρμογές ασφαλείας που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας.

// Hardware & Συσκευές

Ενδυναμώστε την επιχείρησή σας

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες PC, Server & περιφερειακών, ώστε να προτείνουμε την βέλτιστη, πλήρως προσωποποιημένη λύση για εσάς. Αναλύοντας τις ανάγκες σας, προτείνουμε και παρέχουμε μια ολοκληρωμένη λύση Server, Τερματικών, αλλά και όλων των άλλων συσκευών που θα χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε την μηχανογράφησή σας, όπως:

  • Εκτυπωτές (Πολυμηχανήματα, Laser, Inkjet, Θερμικούς)
  • Συσκευές POS (Barcode Scanners, Ετικετογράφους)
  • Φορητά τερματικά για χρήση με εφαρμογές WMS
  • Όλη την γκάμα περιφερειακών Η/Υ
// ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζητήστε πληροφορίες

Δείτε τα οφέλη των προτάσεών μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε τα οφέλη συνεργασίας μαζί μας