// ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Όλη η πληροφορία στα χέρια σας

Σχεδιάστε και υλοποιήστε τις λύσεις σας

To Power Platform είναι μια ομάδα προϊόντων από τη Microsoft για την ανάπτυξη και τη δημιουργία σύνθετων επιχειρηματικών λύσεων, την ανάλυση και τη σχεδίαση οπτικοποιήσεων δεδομένων, την αυτοματοποίηση μιας επιχειρηματικής διαδικασίας ή την κατασκευή εικονικών πρακτόρων (virtual agents) για επικοινωνία.

Όλα αυτά τα προϊόντα προσφέρουν μια πλατφόρμα στην οποία δεν απαιτoύνται γνώσεις κώδικα για την κατασκευή των εφαρμογών. Αυτά τα προϊόντα έχουν τη μορφή απλού γραφικού περιβάλλοντος χρήστη (GUI) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε χρήστη ή προγραμματιστή, βοηθώντας έτσι στη μείωση της ανάγκης για τμήμα τεχνικής υποστήριξης στον οργανισμό.

// ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Λύσεις που κάνουν τη διαφορά

Η Microsoft Power Platform συνδυάζει την ρωμαλέα δυναμική 4 βασικών προϊόντων σε μια ισχυρή πλατφόρμα επιχειρηματικών εφαρμογών – παρέχοντας γρήγορη και εύκολη δημιουργία εφαρμογών και πληροφορίες δεδομένων.

Το Power BI (Business Intelligence) είναι είναι μία υπηρεσία επιχειρηματικής ανάλυσης ή αλλιως μια συλλογή από υπηρεσίες λογισμικού, εφαρμογές και συνδέσεις που συνεργάζονται για να μετατρέψουν τις μη σχετιζόμενες προελεύσεις δεδομένων σας σε συνεκτικές, οπτικά καθηλωτικές και διαδραστικές πληροφορίες.

Δίνεται η δυνατότητα στον καθένα και σε οποιοδήποτε επίπεδο της επιχείρησης βρίσκεται, να παίρνει σίγουρες αποφάσεις χρησιμοποιώντας επικαιρoποιημένα αναλυτικά στοιχεία (analytics). Με μια πρόταση το Power BI είναι το σκέλος ανάλυσης και πληροφοριών της πλατφόρμας Microsoft Power Platform.

Το Power Apps (Application Development) παρέχει ένα περιβάλλον ταχείας ανάπτυξης εφαρμογών για τη δημιουργία προσαρμοσμένων εφαρμογών για τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Το εξουσιοδοτημένο προσωπικό μας μπορεί να δημιουργήσει γρήγορα επιχειρησιακές εφαρμογές που συνδέονται με τα εταιρικά δεδομένα σας που είναι αποθηκευμένα είτε στην υποκείμενη πλατφόρμα δεδομένων (Microsoft Dataverse) είτε σε διάφορες προελεύσεις δεδομένων online και εσωτερικής εγκατάστασης (SharePoint, Microsoft 365, Dynamics 365, SQL Server και ούτω καθεξής).

Το Power Automate (Process Automation) είναι μια υπηρεσία η οποία βοηθάει στην δημιουργία αυτοματοποιημένων ροών εργασιών (workflows) μεταξύ των αγαπημένων σας εφαρμογών και υπηρεσιών, για τον συγχρονισμό αρχείων, λήψη ειδοποιήσεων, συλλογή δεδομένων και άλλα.

Η εταιρεία μας μπορεί να υλοποιήσει για εσάς οποιαδήποτε αυτοματοποίηση, καλύπτοντας έτσι ότι ανάγκη έχετε για την επιχείρησή σας άμεσα και χωρίς κόπο.

Με το Power Virtual Agents (Intelligent Virtual Agents) υπάρχει η δυνατότητα για δημιουργία ισχυρών chatbots που μπορούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις που θέτουν οι πελάτες σας, άλλοι υπάλληλοι ή επισκέπτες του ιστότοπου ή της υπηρεσίας σας. Το μεγάλο πλεονέκτημα του Power Virtual Agents είναι ότι η δημιουργία αυτών των bots γίνεται εύκολα χωρίς την ανάγκη επιστημόνων δεδομένων (data scientists) ή προγραμματιστών.

Δείτε το βίντεο
// ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ισχυρές μονάδες, ασυναγώνιστη ομάδα

To Microsoft Power Platform είναι όμως κάτι περισσότερο από το άθροισμα των παραπάνω προϊόντων. Υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης μεταξύ τους, όπως και στο Microsoft 365, στο Dynamics 365, στο Azure, αλλά και σε εκατοντάδες άλλες εφαρμογές χτίζοντας έτσι επιχειρηματικές λύσεις από άκρη σε άκρη.
Τα χαρακτηριστικά αξιοποιούν στο 100% την πλατφόρμα Microsoft Power Platform προς όφελος της εταιρείας σας. Μερικά από αυτά είναι:

Data Connectors

Οι Data Connectors μας επιτρέπουν να συνδέσουμε εφαρμογές, δεδομένα και συσκευές στο cloud.

Σκεφτείτε τους Connectors σαν τις γέφυρες κατά μήκος των οποίων ταξιδεύουν οι πληροφορίες και οι εντολές.

Υπάρχουν περισσότερες από 275 συνδέσεις για την πλατφόρμα Microsoft Power Platform, επιτρέποντας την διαλειτουργική διασύνδεση όλων των δεδομένων και των εταιρικών εφαρμογών σας.

Κάποιοι από τους πιο δημοφιλείς Connectors (συνδέσεις) είναι το SharePoint, το Office 365, το Twitter, οι υπηρεσίες της Google και πολλά άλλα.

Πατήστε εδώ για να δείτε την λίστα όλων των δυνατών συνδέσεων

AI Builder

Το AI Builder παρέχει μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης (Artificial Intelligence – AI) που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών των επιχειρήσεων και επιτρέπει την προσθήκη δυνατοτήτων τεχνητής νοημοσύνης στις ροές εργασίας και στις Microsoft Power Apps.

Αξιοποιώντας το AI Builder θα μπορούσαμε να προσθέσουμε πληροφορίες ώστε να προβλέπετε αποτελέσματα και να βελτιώσετε την απόδοση της επιχείρησης σας.

Dataverse

Το Dataverse (ή αλλιώς πρώην Common Data Service)  είναι μια επεκτάσιμη υπηρεσία δεδομένων και μια πλατφόρμα εφαρμογών που μας επιτρέπει την αποθήκευση και την διαχείρηση δεδομένων με ασφάλεια από πολλαπλές πηγές και την ενσωμάτωση αυτών των δεδομένων σε επιχειρηματικές εφαρμογές χρησιμοποιώντας ένα κοινό μοντέλο δεδομένων για να εξασφαλίζουμε ευκολία και συνέπεια στους χρήστες μας.

Το Dataverse περιλαμβάνει ένα βασικό σύνολο τυπικών πινάκων που καλύπτουν τυπικά σενάρια, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους πίνακες ειδικά για τον οργανισμό σας και να τους συμπληρώσετε με δεδομένα χρησιμοποιώντας το Power Query. Οι κατασκευαστές εφαρμογών μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν τις Εφαρμογές Power για να δημιουργήσουν πλούσιες εφαρμογές που χρησιμοποιούν αυτά τα δεδομένα.

// ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζητήστε πληροφορίες

Δείτε τα οφέλη του Power Platform

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε τα οφέλη χρήσης του Power Platform