Τεχνολογία

Οι δικές σας εφαρμογές, στα μέτρα σας

Στην Protogramma Informatics, δεσμευόμαστε να προωθούμε την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα για τους πελάτες μας. Ένας από τους βασικούς τρόπους με τους οποίους το επιτυγχάνουμε αυτό είναι μέσω της τεχνογνωσίας μας στη δημιουργία προσωποποιημένων εφαρμογών προσαρμοσμένων στις μοναδικές σας ανάγκες χρησιμοποιώντας το Microsoft Power Apps. Δείτε τι είναι το Microsoft Power Apps, τις δυνατότητές του και τα οφέλη που αποκόμισαν συνεργάτες μας που το εφάρμοσαν στις επιχειρηματικές τους διαδικασίες.

Τι είναι το Microsoft Power Apps;

Το Microsoft Power Apps είναι μια ισχυρή σουίτα εφαρμογών, υπηρεσιών, εφαρμογών διασύνδεσης και μια πλατφόρμα δεδομένων που παρέχει ένα περιβάλλον ταχείας ανάπτυξης εφαρμογών. Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν custom εφαρμογές προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες επιχειρηματικές τους ανάγκες χωρίς να απαιτούν εκτεταμένες δεξιότητες κωδικοποίησης. Με το Power Apps, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες, να βελτιώσετε την παραγωγικότητα και να ενσωματώσετε απρόσκοπτα άλλες υπηρεσίες της Microsoft και εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών.

Δυνατότητες Microsoft Power Apps

Ταχεία ανάπτυξη: Δημιουργήστε εφαρμογές γρήγορα με ετοιμα πρότυπα και μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης.

Προσαρμοσμένες λύσεις: Αναπτύξτε προσαρμοσμένες εφαρμογές που αντιμετωπίζουν τις συγκεκριμένες προκλήσεις της επιχείρησής σας.

Ενσωμάτωση: Απρόσκοπτη ενσωμάτωση με άλλα προϊόντα της Microsoft όπως το Office 365, το Dynamics 365, το Azure και περισσότερες από 200 πηγές δεδομένων.

Επεκτασιμότητα: Δημιουργήστε εφαρμογές που μπορούν να κλιμακωθούν ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας, από λύσεις μικρών τμημάτων έως εφαρμογές για όλη την επιχείρηση.

Προσβασιμότητα σε κινητά: Βεβαιωθείτε ότι οι εφαρμογές σας είναι προσβάσιμες από οποιαδήποτε συσκευή, οπουδήποτε, επιτρέποντας την παραγωγικότητα εν κινήσει.

Παραδείγματα του τι μπορεί να κάνει το Power Apps

Διαχείριση υπηρεσιών πεδίου: Δημιουργήστε εφαρμογές που επιτρέπουν στους πωλητές πεδίου να διαχειρίζονται παραγγελίες , να καταγράφουν δεδομένα επιτόπου και να ενημερώνουν το απόθεμα σε πραγματικό χρόνο.

Διαχείριση Σχέσεων Πελατών (CRM): Αναπτύξτε προσαρμοσμένες λύσεις CRM για την παρακολούθηση των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες, τη διαχείριση των αγωγών πωλήσεων και την ανάλυση δεδομένων πελατών.

Διαχείριση εργαζομένων: Βελτιώστε τη διαδικασία αδειών & αιτημάτων με μια εφαρμογή που δίνει δυνατότητα στους εργαζομένους σας να κάνουν τα αιτήματα τους και να παρακολουθούν υπόλοιπα αδειών κλπ.

Αναφορά δαπανών: Αυτοματοποιήστε την αναφορά δαπανών επιτρέποντας στους υπαλλήλους να καταγράφουν αποδείξεις, να υποβάλλουν έξοδα και να λαμβάνουν εγκρίσεις μέσω μιας μόνο εφαρμογής.

Case Studies: Περιπτώσεις επιτυχίας με το Power Apps

Καταγραφή χρόνων

Μια εταιρεία μηχανικών αντιμετώπιζε προκλήσεις όσον αφορά τη καταγραφή των χρόνων των εργαζομένων της στα διάφορα projects που συμμετείχαν. Χρησιμοποιούσαν μια online υπηρεσία με συνδρομή που τους κόστιζε πολύ για τους 100+ χρήστες που έχουν και δεν μπορούσε να συνδεθεί με την ERP εφαρμογή που χρησιμοποιούν.

Συνεργαζόμενοι μαζί μας, δημιουργήθηκε μια custom εφαρμογή Power App που επιτρέπει στους εργαζόμενους να καταγράφουν δραστηριότητες, να παρακολουθούν χρόνους συμμετοχής και στην διοίκηση να έχει εικόνα πόσο χρόνο καταναλώνουν οι εργαζόμενοι σε κάθε project, ενώ ταυτόχρονα αντλούμε και καταγράφουμε τις πληροφορίες στο ERP.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων σε σχέση με την online υπηρεσία που χρησιμοποιούσαν και πλήρη προσωποποίηση της εφαρμογής ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες της εταιρείας.

Custom CRM

Εταιρεία λιανικής με τμήμα πωλήσεων που δραστηριοποιούνταν και σε απομακρυσμένες περιοχές, χρειαζόταν ένα CRM που να καλύπτει τις δικές της ιδιαίτερες διαδικασίες και να λειτουργεί offline. Το CRM που χρησιμοποιούσαν δεν κάλυπτε τις ιδιαιτερότητες αυτές. Αναπτύξαμε ένα καινούριο CRM, στο οποίο οι πωλητές μπορούσαν να καταχωρήσουν από οποιαδήποτε συσκευή, ακόμα και offline τα δεδομένα, ενώ είχαν στη διάθεση τους χάρη στη διασύνδεση με το ERP της εταιρείας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Το αποτέλεσμα ήταν να απαλλαγεί η εταιρεία από τα υπερβολικά κόστη για συνδρομές στην προηγούμενη υπηρεσία, οι πωλητές απαλλάχθηκαν από το άγχος του να είναι μόνιμα Online με κάθε τρόπο, και είχαν στη διάθεσή τους τα δεδομένα όπως ταίριαζαν στις διαδικασίες της εταιρείας τους.

Οφέλη από την επιλογή της Protogramma Informatics για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων εφαρμογών

Εξειδίκευση: Η ομάδα των πιστοποιημένων Power Apps προγραμματιστών μας έχει εκτενή εμπειρία στη δημιουργία ισχυρών λύσεων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας.

Προσαρμογή: Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να κατανοήσουμε τις απαιτήσεις σας και να προσφέρουμε μια λύση που ταιριάζει απόλυτα.

Υποστήριξη: Από την αρχική ανάλυση έως την υποστήριξη μετά την ανάπτυξη, είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα.

Καινοτομία: Αξιοποιούμε τις πιο πρόσφατες δυνατότητες και ενημερώσεις στο Power Apps για να διασφαλίσουμε ότι η λύση σας παραμένει αιχμής.

Ξεκινήστε σήμερα

Ξεκλειδώστε το πλήρες δυναμικό της επιχείρησής σας με custom εφαρμογές, χτισμένες σε Microsoft Power Apps.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια παρουσίαση και να δείτε πώς μπορούμε να μεταμορφώσουμε τις διαδικασίες σας με καινοτόμες, εξατομικευμένες λύσεις.