// Ο ΠΕΛΑΤΗΣ

GS

ΤΖΙ-ΕΣ ΑΒΕΕ συστάθηκε το 1996 με έδρα τον Άλιμο Αττικής και αντικείμενο την κατασκευή ποιοτικών αντικωνωπικών συστημάτων (σητών) διάφορων τύπων, λαμβάνοντας υπόψη τις πιο απαιτητικές κατασκευές και τα πιο αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα

Η εταιρεία εδρεύει στον Άλιμο Αττικής και η παραγωγή όλων των προϊόντων της γίνεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας.

 Από το 2014 η GS διαθέτει και δεύτερο υποκατάστημα, στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης. 

Το δίκτυο της εταιρείας αποτελείται από ένα σταθερά αυξανόμενο αριθμό συνεργατών χονδρικής στο χώρο του κουφώματος πανελλαδικά, όπως επίσης και στο εξωτερικό καθώς εξάγει τα προϊόντα της σε 14 χώρες σε 4 ηπείρους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
// ΤΟ CASE

ERP & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Η εταιρεία μας αναζητούσε τη μετάβασή της σε σύγχρονο software ERP σε συνδυασμό με ένα καινοτόμο πρόγραμμα παραγωγής και προσφορών.

// Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

15+ ΧΡΟΝΙΑ

Η συνεργασία με την Protogramma έχει συμπληρώσει αισίως μια 15ετία καθώς ξεκίνησε το 2009 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

// ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ

Σύνδεση με όλα τα σύγχρονα εργαλεία καταγραφής & reporting

Η συνεργασία μας ξεκίνησε με τη προμήθεια νέου server και εξοπλισμού hardware και την εγκατάσταση του ERP της Soft1 το οποίο επικοινωνούσε με το ProtoSales της Protogramma και στη συνέχεια με το νέο, εξελιγμένο ProtoProduction.

// ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μαζί στην ανάπτυξη

Η συνεργασία μας με την Protogramma κάλυψε τις ανάγκες της εταιρείας σε μια μεταβατική – τεχνολογικά – περίοδο και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να καλύπτει δυναμικά όποιες ανάγκες προκύπτουν. Η χρήση των πιο σύγχρονων software σε συνδυασμό με την μεγάλη εμπειρία των συνεργατών της Protogramma και τη διάθεσή τους για συνεχή εξέλιξη, μας παρέχει λύσεις που επιταχύνουν τη λειτουργία σε όλα τα τμήματα της εταιρείας μας, από τα τμήματα έκδοσης προσφορών και τιμολόγησης, μέχρι τα τμήματα παραγωγής και logistics.

// ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεργαστείτε μαζί μας

Λύσεις για κάθε κλάδο

Εδώ και 30 χρόνια, πάνω από 3000 πελάτες από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους έχουν επιλέξει το Protogramma ως τον τεχνολογικό συνεργάτη τους. Επικοινωνήστε μαζί μας και δείτε γιατί είμαστε οι κατάλληλοι για εσάς και την εταιρεία σας.