// Ο ΠΕΛΑΤΗΣ

ImproveMed

Η IMPROVEMED Ι.Κ.Ε. ιδρύθηκε το 2013 και σήμερα έχει δυναμική παρουσία στην αγορά Ιατρικών Συσκευών στην Ελλάδα. 

Ειδικότερα, η εταιρεία δραστηριοποιείται στη διανομή υψηλής ποιότητας και καινοτόμου ιατρικού εξοπλισμού και υπηρεσιών. 

Σε συνεργασία με τους πιο διακεκριμένους γιατρούς στην Ελλάδα, καλύπτει με επιτυχία όλες τις ανάγκες τους, παρέχοντάς τους εκπαίδευση και υποστήριξη στη χρήση ιατροτεχνολογικών προϊόντων όπως και όταν χρειάζεται. 

Ο τομέας της επιχειρηματικής της δραστηριότητας καλύπτει διάφορες χειρουργικές ειδικότητες, όπως Ουρολογία, Γυναικολογία, Γενική Χειρουργική και ΩΡΛ.

// ΤΟ CASE

ERP & Custom CRM πρόγραμμα

Η εταιρεία αναζητούσε τη μετάβασή της σε σύγχρονο software ERP σε συνδυασμό με ένα καινοτόμο πρόγραμμα CRM που να καλύπτει εξατομικευμένα τις ανάγκες της.

// Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

8+ ΧΡΟΝΙΑ

Συνεργαζόμαστε επιτυχώς με την ImproveMed από το 2017 και στεκόμαστε δίπλα τους σε κάθε βήμα της εταιρείας όπως αυτή εξελίσσεται και αναπτύσσεται

// ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ

Custom λύση για custom ανάγκες

Η ανάγκη της εταιρείας για ένα CRM που θα είναι γραμμένο ώστε να καλύπτει πλήρως τις δικές της ανάγκες μας οδήγησε στην λύση δημιουργίας ενός custom CRM σε Microsoft Power Apps πλατφόρμα. Σε συνδυασμό με τον Pylon ERP, η εταιρεία καλύπτει πλήρως τις μηχανογραφικές της ανάγκες, δίνοντας τόσο στη διοίκηση όσο και στην ομάδα πωλήσεων την δυνατότητα να προχωρά απρόσκοπτα την ανάπτυξη της επιχείρησης.

// ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εξελισσόμαστε μαζί

Η ImproveMed εμπιστεύτηκε την Protogramma Informatics για την μηχανοργάνωση της, και υιοθέτησε την custom λύση που προτείναμε ώστε να καλύψει τις πολύ συγκεκριμένες ανάγκες που είχε στην διαχείριση των πελατών της από την ομάδα πωλήσεων. Το αποτέλεσμα είναι να έχει στην διάθεσή της μια δική της εφαρμογή που κρατώντας μόνο ότι χρειάζεται στην εταιρεία, εξοικονομεί χρόνο & χρήματα και κάνει αποδοτικότερη της ομάδας πωλήσεών της.

// ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεργαστείτε μαζί μας

Λύσεις για κάθε κλάδο

Εδώ και 30 χρόνια, πάνω από 3000 πελάτες από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους έχουν επιλέξει το Protogramma ως τον τεχνολογικό συνεργάτη τους. Επικοινωνήστε μαζί μας και δείτε γιατί είμαστε οι κατάλληλοι για εσάς και την εταιρεία σας.