// Ο ΠΕΛΑΤΗΣ

Sary

Εδώ και 120 χρόνια, η οικογένεια Σαρήμπογια διατηρεί αναλλοίωτη τη συταγή για αλλαντικά που ξυπνούν μνήμες μιας άλλης εποχής. Αγνά υλικά, αυθεντικό καππαδόκικο μεράκι με ατελείωτες δόσεις παράδοσης.

Από το 1938 εγκαθίστανται στη Δράμα όπου ξεκινούν με το πρώτο εργαστήριο τους. Σήμερα η τέταρτη γενιά συνεχίζει “ευλαβικά” το όραμα του παππού, ακολουθώντας και προσαρμόζοντας τις συνταγές και συμβουλές του στις απαιτήσεις του σήμερα μέσα από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις τους πιστοποιημένες κατά ISO και HACCP.

// ΤΟ CASE

ERP, Connector & Power BI

Στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της, η εταιρεία θέλησε να εκσυγχρονίσει τις ψηφιακές της υποδομές, επιλέγοντας να συνδυάσει ένα σύγχρονο software ERP, να το συνδέσει με το πρόγραμμα ελέγχου παραγωγής της, αλλά και να λαμβάνει την επιχειρηματική πληροφόρηση που χρειάζεται.

// Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

6+ ΧΡΟΝΙΑ

Συνεργαζόμαστε με την Sary τα τελευταία 6 χρόνια και στεκόμαστε δίπλα τους σε κάθε τεχνολογική ανάγκη της επιχείρησης. 

// ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ

Όλα τα επιχειρηματικά εργαλεία, σε σύνδεση

Ξεκινήσαμε υλοποιώντας το δίκτυο της εταιρείας, και συνεχίσαμε με εγκατάσταση του Softone ERP αλλά και της mobile εφαρμογής Soft1 360. Δημιουργήθηκε διασύνδεση με το πρόγραμμα ελέγχουν παραγωγής Οdysseus, και σχεδιάστηκαν αναφορές στην δημοφιλή πλατφόρμα εταιρικών αναφορών Microsoft Power BI. Τέλος υιοθετήθηκαν από την εταιρεία τα εργαλεία παραγωγικότητας που παρέχει το Microsoft 365.

// ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μαζί στην ανάπτυξη

Η συνεργασία μας με την εταιρεία Sary έχει ανταποκριθεί στις ανάγκες της κατά τη διάρκεια του ψηφιακού μετασχηματισμού της, τόσο τεχνολογικά όσο και λειτουργικά, και συνεχίζει να παρέχει αποτελεσματικά λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει. Η εμπειρία και πίστη στις προτάσεις μας, σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα της διοίκησης της εταιρείας για εκσυγχρονισμό, είχαν ως αποτέλεσμα την υλοποίηση λύσεων που έχουν αυξήσει κατακόρυφα την παραγωγικότητα της Sary αλλά και την πληροφόρηση της διοίκησής της.

// ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεργαστείτε μαζί μας

Λύσεις για κάθε κλάδο

Εδώ και 30 χρόνια, πάνω από 3000 πελάτες από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους έχουν επιλέξει το Protogramma ως τον τεχνολογικό συνεργάτη τους. Επικοινωνήστε μαζί μας και δείτε γιατί είμαστε οι κατάλληλοι για εσάς και την εταιρεία σας.