Εταιρικά Νέα

Η Protogramma Informatics θα συμμετέχει στην Beyond 2024.

H BEYOND είναι μια διεθνής έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη. Αποτελεί σημείο συνάντησης των πιο λαμπρών μυαλών της περιοχής, των πιο καινοτόμων εταιρειών, αλλά και τεχνολογιών αιχμής, φιλοδοξώντας να γίνει η κορυφαία διοργάνωση του είδους της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

Στόχος της BEYOND είναι να προάγει τη συνεργασία και την ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών μεταξύ των συμμετεχόντων και να ενισχύσει την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών και επιχειρηματικών ευκαιριών. Στην έκθεση συμμετέχουν εταιρείες από διάφορους τομείς που αναπτύσσουν, μεταξύ άλλων, εφαρμογές και λύσεις για έξυπνες πόλεις, για την κυβερνοασφάλεια, την υγεία, την ευφυή γεωργία αλλά και το ηλεκτρονικό εμπόριο,

Στο επίκεντρο της φετινής διοργάνωσης, που πραγματοποιείται στις 25-27 Απριλίου, βρίσκεται η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και οι τρόποι με τους οποίους μεταμορφώνει κάθε πτυχή της ζωής μας.

Η Protogramma Informatics θα συμμετέχει στις παράλληλες εκδηλώσεις τις interworks.cloud, Περίπτερο 13, Stand B03, με την παρουσίασή με θέμα: “Empowering Business Efficiency: Integrating Microsoft Power Platform & our Custom CRM Solution

Οι ειδικοί μας θα αναλύσουν τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο της επιχειρηματικών λύσεων πληροφορικής και θα παρουσιάσουν εφαρμογές που θα ενισχύσουν την εταιρεία σας, με στόχο την καινοτομία και την ανάπτυξη.

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε σε μια ενδιαφέρουσα και γεμάτη χρήσιμες επιχειρηματικές πληροφορίες παρουσίαση.